Search found 12 matches

by medp
24 Nov 2013, 15:22
Forum: General questions
Topic: Can't Compile C++ code for Remote API
Replies: 5
Views: 3092

Re: Can't Compile C++ code for Remote API

Thanks again, I followed you answer. I created a new project, added all the files and preprocessor things and added bubleRobClient, all OK. Then I pasted my own files inside the same project but it still does not compile. Same error as before, error LNK2019 on simxStart, simxFinish and so on... This...
by medp
23 Nov 2013, 17:00
Forum: General questions
Topic: Can't Compile C++ code for Remote API
Replies: 5
Views: 3092

Re: Can't Compile C++ code for Remote API

Oh ok, that was the problem because I copied the files from an old project. Thank you but I still get this error for all the remote api functions like simxstart error LNK2019: unresolved external symbol "void __cdecl extApi_sleepMs(int)" (?extApi_sleepMs@@YAXH@Z) referenced in function _main Am I st...
by medp
23 Nov 2013, 12:16
Forum: General questions
Topic: Can't Compile C++ code for Remote API
Replies: 5
Views: 3092

Can't Compile C++ code for Remote API

Hi, I'm starting a new c++ project to be used with VREP remote API. I followed the instructions placed here http://www.coppeliarobotics.com/helpFiles/en/remoteApiClientSide.htm , in particular I: 1) added the following inside my preprocessor NON_MATLAB_PARSING=1 MAX_EXT_API_CONNECTIONS=255 2) includ...
by medp
28 Oct 2013, 12:49
Forum: General questions
Topic: Problems with Vision Sensors, blob position [c++]
Replies: 3
Views: 1838

Re: Problems with Vision Sensors, blob position [c++]

Hi, thanks for the answer. The number 10 over the blob count is used only for debug pourpose now, then I will restore the original blob count variable. The two sensors are the same, I suppose, I used the simxCopyPasteObjects function to copy the moving sensor into a fixed position and let the moving...
by medp
26 Oct 2013, 16:58
Forum: General questions
Topic: Problems with Vision Sensors, blob position [c++]
Replies: 3
Views: 1838

Problems with Vision Sensors, blob position [c++]

Hello, Here I am again from a problem related to the vision sensors. I have in my simulation a couple of vision sensors for blob detection over a moving surfarce. At a certain point I need to get some blob detection over fixed blobs (10 to be precise), also the sensor in this case is fixed. After th...
by medp
29 Sep 2013, 12:17
Forum: Bug reports
Topic: Automatic name change
Replies: 1
Views: 2274

Automatic name change

Hi, I dont know if it is a bug or not but I tried to add some objects to my scene all with the same name but with #i at the end where i goes from 0 to a certain number, when I save and restart the application the last one of this object automatically changes into a name without #i. For istance: feat...
by medp
28 Sep 2013, 15:22
Forum: General questions
Topic: Problem Using simxReadVisionSensor
Replies: 3
Views: 2797

Re: Problem Using simxReadVisionSensor

thanks for you answer, the problem was related to the pointers but still I dont understand why it gaves me that error. By the way now what im getting is a lot of numbers but I dont know what are the u and v coordinates of the blob. auxValuesCount is [2,15,8] then if I'm not wrong I get a first packa...
by medp
26 Sep 2013, 14:58
Forum: General questions
Topic: Problem Using simxReadVisionSensor
Replies: 3
Views: 2797

Problem Using simxReadVisionSensor

Hi, I am trying to use the following operation: simxReadVisionSensor but it gives me this simx_error_initialize_error_flag. Actually I already tried others operation and they are working well, I also already called simxStart and it connect without problem. Here a snippet of the code: //Reading Visio...
by medp
06 Aug 2013, 10:53
Forum: General questions
Topic: Problem enabling the Remote API - client side
Replies: 2
Views: 2718

Re: Problem enabling the Remote API - client side

OK, it works, I missed the =1 after the non matlab parsing.
Thank you.
by medp
05 Aug 2013, 11:00
Forum: General questions
Topic: Problem enabling the Remote API - client side
Replies: 2
Views: 2718

Problem enabling the Remote API - client side

Hello, I'm having problems enabling the remote API for c\c++ over Windows8 x64 , I'm using Visual Studio 2012 . I checked the tutorial on buble robots and also followed the instructions on this page: http://coppeliarobotics.com/helpFiles/en/remoteApiClientSide.htm but I'm still stucked. After some f...