Search found 35 matches

by Uli_v
09 Sep 2019, 15:29
Forum: Bug reports
Topic: Depth sensor not working correctly (V3.6.2 rev0)
Replies: 2
Views: 182

Re: Depth sensor not working correctly (V3.6.2 rev0)

I am not sure what I did wrong in the filter setting. I think that I am using the same in another scene and it seems to work well. See scene below. See "CAM_SR300_D".

https://drive.google.com/open?id=1FYW_Q ... Z9RqoUSWZc
by Uli_v
09 Sep 2019, 15:13
Forum: General questions
Topic: How to implement a (more realistic) depth sensor with shadows?
Replies: 2
Views: 218

Re: How to implement a (more realistic) depth sensor with shadows?

Yes, the description your approach is correct. I had something like that in mind. Could that be added in the next release? When is the next release due? Thanks.
by Uli_v
06 Sep 2019, 17:46
Forum: General questions
Topic: How to implement a (more realistic) depth sensor with shadows?
Replies: 2
Views: 218

How to implement a (more realistic) depth sensor with shadows?

Hi, I saw that V-REP supports rendering with shadows. Can this also work for depth sensors? I would like to have a depth sensor (based on a structured light, like Intel RealSense SR300) that produces shadows. Shadows (missing depth information) are caused because the location of the IR projector and...
by Uli_v
06 Sep 2019, 17:35
Forum: Bug reports
Topic: Depth sensor not working correctly (V3.6.2 rev0)
Replies: 2
Views: 182

Depth sensor not working correctly (V3.6.2 rev0)

I was trying to add a depth sensor to the rendereDemo Scene, but the result was strange. The image looks sometimes noisy (colored) or tiled of many identical (depth?) images combined with noise or the RGB image. See screenshot: https://drive.google.com/open?id=1OGJsusLsgoAHwP5m6so4jCkIHMVSptpV The m...
by Uli_v
27 Jun 2019, 16:57
Forum: Bug reports
Topic: Remote API (legacy) client sends command to wrong remote API host
Replies: 2
Views: 442

Re: Remote API (legacy) client sends command to wrong remote API host

I though that these just specify the configuration of the servers (if started), but they actually start the servers too? I will comment them out and try again. I got this in the remoteApiConnections.txt (for V-REP 3.6.1 rev3). portIndex1_port = 19997 portIndex1_debug = false portIndex1_syncSimTrigge...
by Uli_v
26 Jun 2019, 22:41
Forum: General questions
Topic: How to use pyrep with V-REP 3.6.2 to replace/call (legacy) remote api calls to reduce communication delay
Replies: 1
Views: 313

How to use pyrep with V-REP 3.6.2 to replace/call (legacy) remote api calls to reduce communication delay

I would like to use pyrep (https://github.com/stepjam/PyRep) to reduce the communication delay between my python script (client) and V-REP. How easy is it to reuse my custom remote API function calls? Can I simply use pyrep to start V-REP within my script in a thread and call remote API function dir...
by Uli_v
26 Jun 2019, 17:42
Forum: Bug reports
Topic: sim.importShape() sometimes crashes when using more than 1 remote API (legacy) server
Replies: 1
Views: 313

Re: sim.importShape() sometimes crashes when using more than 1 remote API (legacy) server

I also tried with V-REP 3.6.1 rev3. Here the importShape call also eventually fails (after around the same number of calls), but it returns with -1 for the shapeHandle. It prints this to the terminal: importShape call Assimp: importing '/home/uli/vrep_ur5/simulation/objects/plane_2cm_dia_2x2xp1.stl'...
by Uli_v
26 Jun 2019, 16:36
Forum: Bug reports
Topic: sim.importShape() sometimes crashes when using more than 1 remote API (legacy) server
Replies: 1
Views: 313

sim.importShape() sometimes crashes when using more than 1 remote API (legacy) server

I am using one remote API client and 2 remote API servers, where I sometimes call sim.importShape() via custom remote API call. I don't call them at the same time for different servers. After a few times (order of 5-15), the call fails and I get this error message below in the console. This issue mi...
by Uli_v
26 Jun 2019, 16:17
Forum: Bug reports
Topic: V-REP crash (running several instances of V-REP with several remote API clients)
Replies: 13
Views: 2211

Re: V-REP crash (running several instances of V-REP with several remote API clients)

I git cloned: https://github.com/CoppeliaRobotics/v_repExtRemoteApi

I then I tried:

Code: Select all

cmake -DCMAKE_BUILD_TYPE=Debug
But there is no CMakeLists.txt.

What are all the steps necessary to build/cmake the RemoteApi plugin? Thanks.