Child scrip window and parameter window bind up vrep

Report crashes, strange behaviour, or apparent bugs
Post Reply
Wilsonator
Posts: 45
Joined: 25 Sep 2015, 19:10

Child scrip window and parameter window bind up vrep

Post by Wilsonator » 09 Mar 2016, 02:14

I have found a situation where vrep will bind up and I have had to restart the program to get control back (in windows at least).

To illustrate the bug:
-Create a new scene
-Create any primitive shape
-Add an associated un-threaded child script to shape
-Open child script window
-Open script parameter window
-Place script parameter window such that it is completely inside the boarders of the child script window
-Select the child script window

At this point the script parameter window is hidden behind the child script window, but it is still the active window. Thus you cannot click on or select anything.

When this bug occurs, if you have 'hide console window' checked you can right click on vrep icon in taskbar and choose close and the script parameter window will reappear on the top layer and you can then close it. If you have 'hide console window' unchecked then doing this will just close the vrep main window and initiate full vrep shutdown in console window.

coppelia
Site Admin
Posts: 6747
Joined: 14 Dec 2012, 00:25

Re: Child scrip window and parameter window bind up vrep

Post by coppelia » 09 Mar 2016, 09:13

Hello,

we cannot reproduce this bug on Windows. Can you tell us what V-REP version your are using, and which Windows?

Cheers

Wilsonator
Posts: 45
Joined: 25 Sep 2015, 19:10

Re: Child scrip window and parameter window bind up vrep

Post by Wilsonator » 10 Mar 2016, 20:31

Interesting, I can only produce the bug on one of my two computers. On the second computer the parameter window stays on top.

First computer (with bug):
Windows 10 Pro - Version 1511 OS Build 10586.122
GeForce GTX 570 - driver 361.91

Second computer (no bug):
Windows 10 Education - Version 10.0 - Build 10240
GeForce GTX 560 TI - driver 355.82

Also the vrep version is 3.3.0 rev 1 on both computers

Post Reply