V-REP and Labview

Typically: "How do I... ", "How can I... " questions
Post Reply
amattag
Posts: 16
Joined: 05 Mar 2013, 13:06
Location: Madrid, Spain
Contact:

V-REP and Labview

Post by amattag » 28 May 2013, 11:47

Hi all,

Is there a way to connect V-REP with Labview?

Aditionally, is there a way to import a whole manufacturing cell built in SolidWorks from V-REP?

Kind regards,

Antonio Matta

coppelia
Site Admin
Posts: 7229
Joined: 14 Dec 2012, 00:25

Re: V-REP and Labview

Post by coppelia » 28 May 2013, 12:37

Hello Antonio,

There is a company working on a LabView interface as far as I know. It should be integrated to V-REP as soon as something usable is ready.
About the importing of Solidworks files in V-REP, this only goes via the standard mesh formats (obj, 3ds, dxf, stl, collada), where a lot of information is being lost. We could assist you in writing a specific importer if this is of interest.

Cheers

Snork_svk
Posts: 15
Joined: 21 Feb 2013, 08:29

Re: V-REP and Labview

Post by Snork_svk » 29 May 2013, 05:34

Hi Antonio

I use for my projects linking V-REP and Labview, if you would be interested I will send you my VI libraries to work with V-REP and example for controlling scene: controlTypeExamples via remoteAPI

Cheers, Peter

kart123
Posts: 3
Joined: 14 May 2014, 19:55

Re: V-REP and Labview

Post by kart123 » 14 May 2014, 22:15

hi Snork_svk

i am interested in using labview for controlling v-rep simulation. could you please send me the vi library


thank you

coppelia
Site Admin
Posts: 7229
Joined: 14 Dec 2012, 00:25

Re: V-REP and Labview

Post by coppelia » 14 May 2014, 23:05

Hello,

just as an info, Peter provided us with his Labview files, and they should be located in your programming/remoteApiBindings/labview folder. Not sure if there was an update though.

Cheers

Snork_svk
Posts: 15
Joined: 21 Feb 2013, 08:29

Re: V-REP and Labview

Post by Snork_svk » 15 May 2014, 07:39

Hi,

In the event of a problem Contact me, we'll help you
VI are built on version 3.0.5 meantime, some changes could occur.

In the future I want to create as a library for LabVIEW.

curka
Posts: 62
Joined: 16 Apr 2013, 19:57

Re: V-REP and Labview

Post by curka » 16 May 2014, 23:03

Hi Snork_svk!

Could you send me that librar?

kart123
Posts: 3
Joined: 14 May 2014, 19:55

Re: V-REP and Labview

Post by kart123 » 19 May 2014, 11:51

hello.

i have hit a wall , while running basescene.vi , every-time i try to open the vi in lab view ,it cant find remoteApi.dll


thank you.

Post Reply