Search found 5 matches

by Puschek
13 Jul 2021, 11:36
Forum: Bug reports
Topic: Ubuntu 18.04 CoppeliaSim 4.2 not starting
Replies: 5
Views: 20745

Re: Ubuntu 18.04 CoppeliaSim 4.2 not starting

I don't know where this comes from. I don't think it is an CPU Issue. I could reproduce this not running inside of docker. Since I work with the remoteAPI, I would just start the script over and over and at one point the time between requests increased drastically. Same for the communication directl...
by Puschek
09 Jul 2021, 11:23
Forum: Bug reports
Topic: Ubuntu 18.04 CoppeliaSim 4.2 not starting
Replies: 5
Views: 20745

Re: Ubuntu 18.04 CoppeliaSim 4.2 not starting

Okay I got it to work with the latest version you mentioned. For docker the communication is very very slow but works with the latest version as well. All plugins that failed are not necessary (besides the remoteAPI).

Thanks for your help
by Puschek
08 Jul 2021, 13:30
Forum: Bug reports
Topic: Ubuntu 18.04 CoppeliaSim 4.2 not starting
Replies: 5
Views: 20745

Ubuntu 18.04 CoppeliaSim 4.2 not starting

Hey, when installing the current 4.2 Version for Ubuntu 18.04 and trying to load my custom .ttt file (headless or within the docker image) I got following errors and the simulation stops: [CoppeliaSimClient] loading the CoppeliaSim library... [CoppeliaSimClient] done. [CoppeliaSimClient:loadinfo] la...
by Puschek
08 Jul 2021, 08:48
Forum: Bug reports
Topic: CoppeliaSim 4.2 legacy remote api simxSetJointTargetVelocity not working
Replies: 2
Views: 17082

Re: CoppeliaSim 4.2 legacy remote api simxSetJointTargetVelocity not working

Thanks for your reply.
It seems that my joint has control loop enabled for some reasons which I don't really understand.
Not it works fine...Gosh I even checked that since I saw it in a different post.

Thank you very much!
by Puschek
07 Jul 2021, 19:01
Forum: Bug reports
Topic: CoppeliaSim 4.2 legacy remote api simxSetJointTargetVelocity not working
Replies: 2
Views: 17082

CoppeliaSim 4.2 legacy remote api simxSetJointTargetVelocity not working

Hallo, Hi, it seems that CoppeliaSim 4.2 for MacOs has a bug within the remoteApi. Setting the targets velocity with simxSetJointTargetVelocity has no effect. The return code of the api call is 0 but my little car does not move. Any ideas or suggestions what to try? I use the Python Library My joint...