Search found 7 matches

by zdenoB
30 Mar 2020, 19:16
Forum: Bug reports
Topic: Different image camera and vision sensor
Replies: 6
Views: 986

Re: Different image camera and vision sensor

I've changed my code and now it works correctly.
Thank you.
by zdenoB
26 Mar 2020, 19:53
Forum: Bug reports
Topic: Different image camera and vision sensor
Replies: 6
Views: 986

Re: Different image camera and vision sensor

coppelia wrote:
30 Jan 2020, 06:19
Can you post a simple scene where that strange behaviour occurs? It will be easier for us to check what is going on...

Cheers
Hello,
Sorry for my late reply.
Cheers
by zdenoB
29 Jan 2020, 21:34
Forum: Bug reports
Topic: Different image camera and vision sensor
Replies: 6
Views: 986

Re: Different image camera and vision sensor

Hello, Thank you for your answer. All objects are set to be visible in all layers and to be renderable. I'm not using different structure parts for a different purpose. The problem occurs only if joints are not strong enough. When I changed max torque on joints to higher value then this weird behavi...
by zdenoB
24 Jan 2020, 18:04
Forum: Bug reports
Topic: Different image camera and vision sensor
Replies: 6
Views: 986

Different image camera and vision sensor

In my scene I have one vision sensor and one camera, both in same pose. When I run the simulation I have a different visual information from them. Left Camera - Right Visual Sensor https://fv20.failiem.lv/thumb_show.php?i=gnte5tnx&view&download_checksum=57bbbc5ca7579c81734989996c7ba6da5f465540&downl...
by zdenoB
15 Nov 2019, 08:53
Forum: General questions
Topic: CodeEditor loading problem
Replies: 4
Views: 433

Re: CodeEditor loading problem

coppelia wrote:
13 Nov 2019, 16:49
Maybe you can try with the beta version of CoppeliaSim, which is to replace V-REP.

Cheers
Thank you. I tried it, but I have the same result.
by zdenoB
11 Nov 2019, 12:09
Forum: General questions
Topic: CodeEditor loading problem
Replies: 4
Views: 433

Re: CodeEditor loading problem

Thanks a lot, but what now? I have output from libLoadErrorCheck.sh without sudo: linux-vdso.so.1 (0x00007ffe6e7e3000) libQt5Xml.so.5 => /home/zdeno/Downloads/V-REP_PRO_EDU_V3_6_2_Ubuntu18_04/libQt5Xml.so.5 (0x00007f31545fd000) libqscintilla2_qt5.so.13 => /usr/lib/libqscintilla2_qt5.so.13 (0x00007f3...
by zdenoB
31 Oct 2019, 08:01
Forum: General questions
Topic: CodeEditor loading problem
Replies: 4
Views: 433

CodeEditor loading problem

Hello, I have a problem with CodeEditor loading problem under Ubuntu 18.04. When I run vrep with sudo, then everything works fine. CodeEditor load Succeeded. But when I run in without sudo, then i get this information: CodeEditor': loading... Error with plugin 'CodeEditor': load failed (could not lo...